Pioneering for You

Ја обликуваме иднината - за Вас!

Wilo станува се поголема, подинамична и повеќе интернационална компанија. Ова се покажува и со нашето ново лого и нашиот нов изглед кој ќе Ви го прикажеме наскоро. Наскоро со повеќе детали.

Ја обликуваме иднината - за Вас!

Lösungen für
komfortables Wohnen

Перфектно опремени за Иднината.

Добредојдовте на Wilo ErP кампањата.

> повеќе

Перфектно опремени за Иднината.

Lösungen für
komfortables Wohnen

Stratos GIGA

Високоефикасна Пумпна Иновација. Тоа е Wilo.

> повеќе

Stratos GIGA

Lösungen für
komfortables Wohnen

Нова Yonos PICO

Штеди за вас и за вашиот дом

> повеќе

Новата Yonos PICO

Lösungen für
komfortables Wohnen

Греење, Климатизација, Ладење

Teaser-Heating-Air-Ventilat

Топлиот и пријатен дом е основа. Погледнете што Wilo нуди за да го направи вашиот дом поудобен - на ефикасен начин! 

ГреењеСоларна енергија

Индустрија

industry men pipes  pica 20

Како лидер во интернационалниот бизнис со производство на пумпи, Wilo нуди повеќе од само делови - ние нудиме индивидуални решенија.

Храна и прехранбена индустријаМетална индустријаРударствоЕнергетика

Водоснабдување

Teaser-Water-Supply

Свежата и чиста вода се клучни за здрав живот, просперитетна економија и одржливо земјоделие. Проверете што Wilo може да понуди!

ВодоснабдувањеКомерцијално земјоделство

Новости

Високата ефикасност исплати: Wilo-Stratos GIGA е решение за оптимизирање на трошоците за во системите за греење, ладна вода и ладење во индустријата и зградите. Како прва високоефикасна пумпа со сув ротор, таа работи сигурно со...

Производи

Контактирајте со нас

+389 (0)2 3122 058

Понеделник - Петок:

8.00 - 16.00

WILO Претставништво Скопје

Орце Николов, 101/ лок. 3
1000 Скопје

> Меморирај визит картичка
Сподели со други